Håll vinterslasket ute med en bra dörrmatta

Redo eller inte… Vintern kommer! Är ditt företag förberett för de kommande månaderna? En dörrmatta stoppar snö, smuts och regn redan vid entrén. En dörrmatta för utomhusbruk hjälper till att förhindra du snubblar och halkar när det är isigt. Genom att använda av en dörrmatta för utomhusbruk och en dörrmatta för entrén ökar säkerheten. Dörrmattor påminner dessutom dina besökare att inte stövla in med smutsiga skor. Upphöjda räfflor i flera riktningar skrapar effektivt botten på skor samtidigt som de ligger stadigt på plats. Många plastmattor har också en dränering som är idealiska för både inomhus- och utomhusentréer, kylskåp och omklädningsrum.

Specifikationer för gummidräneringsmattan:
Perfekt för utomhusbruk men kan även användas inomhus
– Tål fukt.
– Motverkar slitig på golvet.
– Uppfyller alla ADA-krav.
– Dräneringsgummimattor är antimikrobiella för att motverka mikroorganismer och förhindra lukt.
– Enkel att rengöra med slang eller kvast.

Välj rätt storlek på din dörrmatta
Det är viktigt att inte välja en för liten dörrmatta. Väljer du en liten dörrmatta så är det lätt att man missar den och går in på golvet med blötta skor. En större dörrmatta hinner samla upp fukt och grus även om du går snabbt över den. Om du har ett litet utrymme så är rekommendationen att lägga mattan på längden istället.

Välj design som passar din inredning
Det finns dörrmattor i alla möjliga och omöjliga utseenden, material och former. För att inte tala om den stora variationen av material. Det finns också varianter av dörrmattor där du kan välja din egen design och färg. Dessa mattor är främst till för företag men finns nu mer även tillgängliga för privatpersoner. Så varför inte välja en design med en trevlig och välkomnade text eller kanske en bild på dina barn eller din käraste. Det är bara fantasin som sätter gränser.